Kenneth Kammersgaard

Mangler du skitser til et responsivt design, kravspecifikation, e.l.? Gerne komplekse systemer med mange krav.

Iphone applikationer

Så fik jeg endelig indsendt vores to nye iphone applikationer til apple, så nu venter vi bare på at de bliver godkendt. Det er hhv. en applikation hvor man kan se hvilket ugenummer det er og en lidt større applikation, hvor man kan gemme sine tøjstørrelser for sig selv og sin kæreste, familie, osv. Derudover kan den også konvertere tøjstørrelser mellem forskellige lande, når man f.eks. shopper tøj online. Applikationerne er outsourcet, dvs. jeg har lavet skitserne til applikationerne og udviklingen er lavet i Indien. Så hvis i har nogle applikationer i godt kunne tænke jer at få lavet, så må i sige til 🙂


Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/www/interaktionsdesigner.dk/wp-content/themes/ward/footer.php on line 13