Kenneth Kammersgaard

Mangler du skitser til et responsivt design, kravspecifikation, e.l.? Gerne komplekse systemer med mange krav.

UX for Obama

Her i weekenden deltog jeg i den årlige konference for informationsarkitektur. En af de mest interessante indlæg, var den første keynote speaker Scott Thomas der var ansvarlig for User Experince delen af Obamas valgkampagne og dermed med til at sikre valget J Han fortalte om vigtigheden af at hele kampagnen var konsistent i farver, fonte, mv. Et andet interessant oplæg var af Jonathan Arnowitz fra Google, som har skrevet den udmærkede bog, han fortalte om googles forsøg på at retfærdiggøre brugen af personlig information og adfærd til targeting af reklamer. Det var interessant at høre hvordan de havde haft deres værste (bedste) skeptikere med til fokusgrupper og diskussioner, for at imødekomme de aversioner der er omkring emnet. Men resultatet var næsten det mest interessante, at man nu faktisk kan se og tilpasse hvilke informationer google gemmer omkring en selv og dermed den information de bruger til at målrette reklamerne.

Alt i alt en god konference hvor jeg også fik networket en del med potentielle nye samarbejdspartnere


Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/www/interaktionsdesigner.dk/wp-content/themes/ward/footer.php on line 13